test

Khamis, 17 Disember 2009

GST diputuskan dalam Mesyuarat UMNO kah?

Cuba cerita sedikit.
Daripada mana datangnya buah fikiran untuk melaksanakan 'GST' ?

Adakah ianya diputuskan dalam mesyuarat UMNO?
Atau diputuskan dalam mesyuarat pegawai-pegawai kerajaan?
Atau idea daripada 'Perunding Import?

Jika ianya benar diimplementasikan, maka bolehlah kita tahu, siapa yang lebih berkuasa

4 comments:

  1. salam...
    bersama martabatkan sepak takraw sebelum kita ianya dibawa ke olimpik

    BalasPadam
  2. ada orang cakap GST hanya 4-5% berbanding service charge sblm ni sampai 10%

    BalasPadam
  3. salam..cubalah tetuan semua semak dokumen2 yang disiar atau dicetak oleh MIER ( Malaysian Institut Economic Research) yang board of trustee nye adalah Tan Sri Khalid Ibrahim, MB Selangor tu lah yang mencadangkan pelaksanaan GST tu..mereka ini kata di merata ceramah dan seminar bahawa beberapa negara Africa pun dah guna GST, Msia je yg belum..negara yang belum lagi buat adalah negara-negara yang masih dikategorikan mundur..ini MIER kata..Apa yang DAP bising sangat..beberapa profesor yang sokong DAP juga yang cadangkan sebelum ini..

    BalasPadam
  4. Jadi MIER berkuasa mengatasi UMNO?

    BalasPadam

Google+ Hasbullah Pit