test

Khamis, 2 April 2009

Persidangan G20 Membosankan

Tiada apa yang terlalu baru diperbincangkan di persidangan G20 di kota London.

Obama dan Brown  dengan pakej rangsangannya.
Peranchis dan Jerman mahu perketatkan peraturan.

Persoalan matawang seolah-olah diketepikan daripada persiangan G20.

Che Det pula ada seminar berasingan di London untuk menhentam matawang.

Pendemontrasi dari perlbagai jenis demonstrasi melakukan demonstrasi.
1 orang sudah terkorban.


Ada yang Anarki
Ada yang pro alam sekitar
Ada yang anti perang
Ada yang bawa bendera Palestin.

Ada Bank kena pecah.

Tengok gambar di sini


Mana polis British?
Polis British di Malaysia sudah jumpa jalan pulang balik ke London?




Gambar Unit Simpanan British sedang mencari Jalan Pulang ke London.




"Boss, macam mana kita nak balik London"
"Anarki , Sosialis sudah merusuh, pecahkan Bank"

"Kita nak balik lalu mana bos?"
"Jalan Laut belum jumpa lagi kah?"

"Tumpang Hamilton tak bolehkah boss?

6 comments:

  1. Kesian polis, kena ikut peraturan British (Police Regulations), arahan yang ditandatangani oleh pegawai British sebelum Merdeka.
    Tapi gaji, bukan dalam Sterling, tapi RM.
    Kesian...
    G20? Tak ikut lah, bradder!

    BalasPadam
  2. Salamz...

    Jeles laa tuu tak dapat nak bebas buat demo sana sini cam kat london

    Ke En. Hasbullah yang kepingin nak ikut join demo tapi tak jumpa jalan nak ke sana kot?

    hahahaha

    BalasPadam
  3. SIGN UP... Please..

    PM Bersih

    BalasPadam
  4. Takdir Tuhan.
    Mungkin impak tak cukup kuat untuk menyedarkan marhaen.
    Sekatan atau kemajuan tak tergapai dipendalaman.
    Bill Gates mesti dipersalahkan kerana perlaksanaan tak sekata.
    Monopoli ?


    Yamaha Y80

    BalasPadam
  5. wayang dah mula......tunggu babak suspen selanjutnya

    BalasPadam
  6. "Tumpang Hamilton? Dia di Sepang sekarang. Dia nak berlumba, kau pula minta tumpang dia. Kalau dia tak berlumba, nanti si apa nama dia.....Vettel pintas dia,".

    Hehehehe :P

    BalasPadam

Google+ Hasbullah Pit