test

Sabtu, 6 Disember 2008

Catatan Blog Hina Islam: Jom buat laporan Polis

Sekiranya anda merasai bahawa catatan blog oleh Surind yang bertajuk "The Hajj: The Most Shameful Journey in History?" adalah menghina Islam , Sila buat laporan polis di balai polis  bertaraf IPD ke atas yang berdekatan secepat mungkin.

9 comments:

 1. Kalau macam tu kita juga kena buat laporan polis terhadap seorang blogger yang bernama menj kerana beliau memang terkenal dengan menulis catatan blog yang menghina agama Kristian.

  BalasPadam
 2. Terima kasih kepada sdra. Hasbullah kerana menyiarkan berita ini. Kita harus melakukan sesuatu untuk mengajar mereka yang menghina Islam.

  To "Tanpa Nama" (read: anonymous coward), go ahead and make a police report against me if you have the balls to, I challenge you to do so! I am most happy to cooperate with the police if it is true that I have indeed "menghina agama Kristian", an assertion that is most ludicrous to the extreme.

  - MENJ

  BalasPadam
 3. sesiapa sahaja kacau agama Islam kita kena lakukan sesuatu..

  Keberanian Mahaguru58 membuat laporan polis terhadap blogger tersebut perlu dicontohi !!

  apa kata mari sama sertai team Blogger Pembela Negara.

  Untuk menjaga agama bangsa dan negara dari dihina oleh sesiapa sahaja..

  tq wassalam.

  BalasPadam
 4. Salam... FLAG je blog mamat surind tu... biar kena ban terus!

  BalasPadam
 5. Kepada MENJ,
  Anonymous tak ada masa untuk buat akaun kerana dia ada "life" bukan mcm kamu hari hari depan komputer tengok dan baca benda yg buknX2

  BalasPadam
 6. Jangan cemarkan, atau burukkan Islam. Sedangkan Islam tidak pernah mengajar utk kritik atau cemuh agama lain..klu si 'Kassim' yg buat dosa, bukan bermakna Islam yg ajar. Maka cemuhlah si 'Kassim' itu,bukannya cemuh kpd Islam..

  AMARAN KEPADA SESIAPA SHJ

  BalasPadam
 7. Islam ialah satu agama yang suci, so kita tak boleh memburukkan Islam...kalu ader org yg memburukkan Islam patut dihukum n patut dibawa ke mahkamah pengadilan dan dijatuhi hukuman yg berat... Islam x prnh mgutuk agama mana2...huh....nie yg mrh nie.....grrrr...!!!!!

  BalasPadam
 8. Sebenarnya apa guna report Police ?
  Aku tak paham mentality manusia sekarang...
  Islam memang dari dahulu telah dihina , pendekatannya dengan menerangkan balik apa itu Islam kepada mereka2x ini ....Sebelum itu cuba tanya balik diri sendiri , apa itu Islam ?? Adakah anda Islam kerana keturunan? Ikut-ikutan ?

  BalasPadam
 9. aku sependapat dgn jauhary..
  ni aku tambah sikit, Muslim dari bangsa Melayu memang kebanyakannya rendah level akalnya..pemikiran sangat sempit dan selalu terpengaruh dengan sentimen. Bila Islam atau nabi dihina, wah kemain lagi melenting..siap bakar-bakar lagi. Tapi mereka selalu lupa memandang diri mereka sendiri. Memegang title penganut Islam tetapi tidak berusaha hendak memahami Islam dengan sebenar-benarnya..mulut pandai melalak bila agama dihina, tetapi sendiri tidak mahu mengamalkan agama dengan sepenuh-penuhnya, selalunya ambik sekerat-kerat..kenapa bodoh benar? Si kafir berani menghina Islam adalah akibat dari perangai engkorang umat Melayu Islam sendiri..entah apa2 lah engkorang ni...
  Berbeza antara Muslim eropah dgn Muslim kat sini. Kat eropah tu lagi Muslimin kena tekan dari semua sudut, tapi mereka tak pernah pulak melenting cam mangkuk2 kat sini..mereka terus memberikan kefahaman melalui saluran seperti debate, seminar, public speaking dan lain2...heh, sedih aku tengok Melayu ni..tak dapat aku bayangkan andai Rasulullah tu diutus dari bangsa Melayu..mungkin secara logiknya, Islam dah mati lama kot..Wallahu a'alam

  BalasPadam

Google+ Hasbullah Pit