test

Sabtu, 25 Oktober 2008

Santai krisis perbankan

"Para pendeposit tidak perlu risau jika berlakunya penutupan bank kerana masih boleh mengeluarkan wang di mesin ATM" kata menteri kewangan negara dunia ke 3 yg enggan dikenali.



---- 
Dihantar dengan menggunakan telefon bimbit Sony Ericsson

11 comments:

  1. ish... dia kata bank tutup malam kot. boleh guna atm kalau tak nak tunggu esok.

    deme jgn plak nak bagi nampak bodoh menteri hok dah sedia bodoh. kang kena isa tak pasai2.

    112413

    BalasPadam
  2. ataupon ATM yg di maksudkan Angkatan Tentera Malaysia?

    112413

    BalasPadam
  3. Terkecuali mesen ATM yang diletupkan baru-baru ini di sebuah bandaraya di negara dunia ketiga, oleh penjenayah yang dikenali semua orang.

    BalasPadam
  4. eh cool-lah.
    ur mobile blogging. ;)
    i am so glad my ATM card still works.
    huh huh.
    now they are blowing up ATM machines, kaboom...

    BalasPadam
  5. Ala... Maybank2u kan ader.. apa perlu mesin ATM ...

    hahaha... lain kali tak payah la bom mesin ATM... bawak lari jer sebijik... dan jual kat keling botol... hahaha

    BalasPadam
  6. quote tu fiksyen atau realiti?

    hoho..

    Pakdi
    http://www.pakdi.my

    BalasPadam
  7. Pakdi:

    Diubahsuai dari jenaka Bush

    BalasPadam
  8. sapa la yg bodoh sangat tu?

    BalasPadam
  9. dunia ni dah penuh dengan jenayah. Hukuman setimpal perlu dilakukan utk mereka yg mencuri duit rakyat
    biar kecil mahupun besar


    www.amirul-hakimi.blogspot.com

    www.bizniaga.blogspot.com

    Sila lawt blog hamba dan support la hamba yg ni

    BalasPadam

Google+ Hasbullah Pit