test

Selasa, 7 Oktober 2008

Mudin, Nur Aflah, Teresa, Dr Maza, Malaysiakini

Mudin kata, Teresa Kok sedang perlukan bodyguard.

Mudin kata, ISA kan ada sebagai pelindung.

Mudin kata...

Seorang tua yang bakal dipencenkan. Sangat menepati ciri-ciri pengawal keselamatan di Malaysia. Apatah lagi, hobinya adalah tidur semasa kerja. Kalau tidak silap, namanya Abdullah tapi mesra dengan panggilan Pak Lah.

 Saya tidak setuju.


Puan Nuraflah menyekulasikan Dr MAZA diberhentikan.

Malaysiakini kata:

Mufti Perlis Dr Mohd Asri Zainul Abidin bersara mengejut akibat "tidak selesa dengan permainan politik" oleh beberapa pihak dalam kerajaan negeri berhubung pengendalian kontrak perkhidmatannya.

Sumber-sumber memberitahu Malaysiakini, surat makluman tamat kontrak perkhidmatannya selama dua tahun bermula 2006 dihantar kepadanya baru-baru ini walaupun kontrak baru sehingga Oktober 2009 telah ditandatangani Jun lalu.


Saya pernah kata ...

Orang DAP atau Ahli DAP, tidak dianggap sebagai musuh, hatta kepada Teresa Kok sekalipun, bahkan orang DAP selayaknya dianggap sebagai maduu bagi mengajak mereka kearah kefahaman islam yang memungkinkan mereka menerima Islam


Saya tidak setuju kalau 'body guard' Teresa itu seorang yang kaki tidur,

Body guard Teresa mestilah boleh menyelamatkan Teresa dunia dan akhirat.

Mari kita doakan keselamatan Teresa dunia dan akhirat.

Semoga Teresa diketemukan jodoh Pemuda yang beriman.

Engkau fikir apa yang aku fikirkan?

8 comments:

  1. hahahaha ...

    i think you are spending too much time on the internet ... i think i know what is in your mind!

    nobisha

    BalasPadam
  2. sejak biler hang ada domain .my nie..tak cakap pun...huhu

    p.s: banyak tul biter politik..huhu

    BalasPadam
  3. kepala hotak hang boleh buat batu cincin..aku tahu apa yang tersemat di otak kanan hang tu...

    BalasPadam
  4. Siapalah pemuda beriman yang layak untuk Teresa tu.. Macam tahu je siapa orangnya..

    Hik Hik!

    BalasPadam
  5. Hik!

    Rasa macam nak jawab balik saja kat blog aku. Tengoklah nanti... tetiba sibuk pula hari ni.

    :)

    BalasPadam
  6. Hik!

    Rasa macam nak jawab balik saja kat blog aku. Tengoklah nanti... tetiba sibuk pula hari ni.

    :)

    BalasPadam
  7. "Body guard Teresa mestilah boleh menyelamatkan Teresa dunia dan akhirat."

    Repent! For the end is near!! ;)

    BalasPadam

Google+ Hasbullah Pit