test

Khamis, 18 September 2008

Engkau Sempat Beli Emas Tak?

 

Baru sekejap tadi dia sudah kembali ke harga yang hampir sepatutnya. Macam ular tedong.

Siapa yang nak beli harga lama, bolehlah tertongok di depan kedai emas sebelum dibuka.
Mana tau dia belum dapat berita Harga emas sudah naik seperti asal.

10 comments:

  1. Ruginya tak beli Emas kelmarin dan gadai hari nih....

    kalau tak pokcik kayo!!!

    BalasPadam
  2. Cino tu ambik cengkerang dak. Den ado manyak ni...

    Omeh tak do doo...

    BalasPadam
  3. tak sempat duh... bini aku berkali-kali ajak ke jalan raja laut... aku buat tatau saja... isk!

    BalasPadam
  4. mudin:

    Untuk menyedapkan hatimu,
    aku nak maklumkan, ketika gold rush 2008 yang dinar emas kelantan habis disebabkan ada orang beli 85 keping, harganya lebih tinggi dari sekarang.

    BalasPadam
  5. goldman999.9@hotmail.com6 November 2009 11:50 PG

    untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di
    goldman999.9@hotmail.com

    harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan
    antarabangsa

    BalasPadam
  6. Beli kat kedai emas spread tinggi. Dapatkan emas pelaburan anda kat saya. 019-9389045 agent public gold. harga ikut www.publicgold.com.my

    BalasPadam
  7. Adalah tidak manis kalau seorang ejen public Gold memperomosikan keejenannya di blog ejen yang lain

    BalasPadam
  8. akm tuan sy berminat utk tahu dgn jelas ttg pelaburan emas ini cuma sy tak tahu dari mana nak mula.. faizal / fizurro99@yahoo.com

    BalasPadam
  9. maaf email slh taip : fizurro99@google.com

    BalasPadam
  10. Mohd:
    Ni posting lama, zaman belum berniaga emas lagi,

    Untuk membeli emas
    sila ke
    http://facebook.com/dualogam.merlimau

    BalasPadam

Google+ Hasbullah Pit